Vi KAN GÖRA DET

Virtual tours är visuella presentationer av en plats eller ett område som kan upplevas online. Det är ett sätt att ge en interaktiv och realistisk upplevelse av en plats genom att använda bilder, videor och 360 graders vyer. Virtual tours kan användas för att visa upp fastigheter, hotell, museer, historiska platser, campusområden och mycket mer. De kan skapas med hjälp av specialiserade kameror och programvara eller genom att kombinera vanliga bilder och videos på en plattform som Google Maps. Virtual tours ger betraktaren möjlighet att utforska en plats från olika vinklar och perspektiv och kan vara ett användbart verktyg för att locka besökare och öka engagemang online.

D.I.T Universal
_

Vi KAN GÖRA DET

Webbdesign

Webbdesign handlar om att skapa och utveckla estetiskt tilltalande och funktionella webbsidor. Det inkluderar att skapa en användarvänlig layout, välja färger, typografi och bilder samt utforma navigering och interaktiva element. Webbdesigners använder vanligtvis verktyg som HTML, CSS, JavaScript, Python, django och bildredigeringsprogram för att skapa responsiva och lättnavigerade webbsidor. Webbdesigner behöver också ha kunskap om användarupplevelse (UX) och användargränssnitt (UI), för att skapa en optimerad och anpassningsbar webbplats som möter behoven hos dess användare.

D.I.T Universal
_

Träd fram med ditt företag

Virtual Tour 360° är idag ett populärt verktyg för fastighetsmäklare, arkitekter, hotell- och restaurangägare, möbelvaruhus och även andra verksamheter däremellan.
Nöj dig inte med att visa text och vanliga 2D bilder! Ge dina kunder en realistisk och uppslukande upplevelse i dina fina lokaler.
Alla våra VCL-turer kan med ett klick, ses på olika enheter såsom Mac, PC, smartphone (iOS & Android), surfplatta och VR-headset.

D.I.T Universal

Våra Tjänster

Virtual Tour 360°

VR 360°

Off-line VR 360°

VR 360°

Facebook - Youtube

Sociala media för VR 360°

Google Karta

Google map för virtuell rundtur

Google Analytics

Analytics för virtuell rundtur

Videosamtal

VR 360°